ΕΙΔΗΣΕΙΣ 24 – ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ – ΟΛΕΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παρών και ο μεγάλος Χρήστος Αρδιζόγλου

 

Η συγκινητική παρουσία του κόσμου του Απόλλωνα την Κυριακή στον αγώνα με τον Πανιώνιο θα αποτελέσει ίσως μια σημαδιακή μέρα στο δρόμο για την Αναγέννηση της ομάδας μας.

Το γεγονός ότι στον αγώνα αυτόν ,παραβρέθηκαν εκτός από τον απλό Απολλωνιστικό κόσμο που ήρθε με τις οικογένειές του, και μεγάλες μορφές του παρελθόντος μας δίνει ελπίδες ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.

Ο Χρήστος Αρδίζογλου, ένας ζωντανός μύθος του Ελληνικού Ποδοσφαίρου (43 συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος),ήταν παρών στο κάλεσμα και αυτό σημαίνει πολλά.

Ο μεγάλος επιθετικός, είναι παιδί που βγήκε από τα σπλάχνα του Απόλλωνα, φόρεσε τη φανέλα της Ελαφράς Ταξιαρχίας μέχρι το 1974,για να μετακομίσει στην ΑΕΚ, με μια περιπετειώδη μεταγραφή που έφερε πολλά κέρδη στην ομάδα της Ριζούπολης.

Ο Αρδίζογλου, προικισμένος επιθετικός, αγωνίστηκε για 11 συνεχή χρόνια στο Δικέφαλο για να επιστρέψει το 1985 στην ομάδα που τον γέννησε, όπου και αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια.

Η παρουσία παικτών που έγραψαν τη δική τους μεγάλη ιστορία με τη φανέλα του Απόλλωνα αποτελεί ευλογία για το Σύλλογο, καθώς αυτά είναι τα ινδάλματα που πρέπει να αποτελούν το φάρο για τα νέα παιδιά.

Η ομάδα της Ριζούπολης δίνει τη μεγάλη της μάχη, κόντρα σε όλα τα προβλήματα, να ξανακερδίσει την παλιά της αίγλη και σε αυτόν τον ανηφορικό δρόμο χρειάζεται την στήριξη και παρουσία όλων των παλιών της παιδιών, καθώς αυτοί είναι η ιστορία του Απόλλωνα.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Παρόμοιες Ειδήσεις