ΕΙΔΗΣΕΙΣ 24 – ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ – ΟΛΕΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Λακωνία: «Beyond Football Conference 2024»

Το Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με την ομάδα “Beyond Sports”, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του “Beyond Football Conference 2024”.

Ένα event που γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και συμπίπτει με την επετειακή συμπλήρωση 20 χρόνων από την αξέχαστη κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Το αξέχαστο έπος του Ότο Ρεχάγκελ και των παικτών του.

Η διημερίδα θα λάβει χώρα στις 1 και 2 Μαρτίου 2024, στο ξενοδοχείο “Mystras Grand Palace Resort &Spa”, που βρίσκεται στη Σπάρτη.

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Τα θέματα της επιστημονικής διημερίδας αφορούν ευρέως τον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και συμβάλλουν στη βιωσιμότητα των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών σωματείων. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διεξαγωγή ενός εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ των ενδιαφερομένων φορέων και των αθλητικών σωματείων, με στόχο την ανάδειξη χρήσιμων συμπερασμάτων και τη διατύπωση υλοποιήσιμων προτάσεων για το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Στρατηγικές, Ακαδημίες, Ψηφιακή Τεχνολογία

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, θα εξεταστούν οι στρατηγικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η επίδραση των ακαδημιών στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των αθλητικών συλλόγων, καθώς και η εξέλιξη και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μέσω των σύγχρονων καινοτόμων ψηφιακών τεχνολογιών, της τεχνητής νοημοσύνης και των μεγάλων δεδομένων, όπως και άλλα σημαντικά θέματα που απασχολούν το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Θα φιλοξενηθούν αξιόλογοι και διακεκριμένοι ομιλητές από διάφορους τομείς της επιστήμης και του αθλητισμού, προσφέροντας μια διαθεματική πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων και την προώθηση καινοτόμων προσεγγίσεων.

Η παρακολούθηση της διημερίδας είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ΕΡΤ

Παρόμοιες Ειδήσεις