ΕΙΔΗΣΕΙΣ 24 – ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ
Image default
ΑΜΘ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ηχηρό “χαστούκι” στα Fake News δίνει το Ελεγκτικό Συνέδριο Ελλάδας

Ηχηρό "χαστούκι" στα Fake News δίνει το Ελεγκτικό Συνέδριο Ελλάδας

Οριστικό τέλος στα ψευδή δημοσιεύματα (fake news) και τις ανυπόστατες συκοφαντίες περί φωτογραφικών διαγωνισμών φωτισμού LED βάσει της απόφασης 282/2021 του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας.

Η απόφαση 282/2021 του VII Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου (αρμοδίου Ανώτατου Δικαστηρίου της Χώρας για τις Δημόσιες Συμβάσεις), βάζει οριστικά τέλος στα FAKENEWS και στην συκοφαντία που επισταμένως διακινήθηκε και επί μακρό χρονικό διάστημα, από κύκλους και συμφέροντα που επένδυσαν στην υπόθεση αυτή, επιδιώκοντας τη συκοφάντηση και σπίλωση της Θρακιώτικης Εταιρείας DASTERI A.E. 

Η εταιρεία από το 1976 συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και δραστηριοποιείται στην κατασκευή φωτιστικών σωμάτων στον Ακριτικό Έβρο, εξάγοντας τα ποιοτικά προϊόντα της σε περισσότερες από 50 Χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ηχηρό "χαστούκι" στα Fake News δίνει το Ελεγκτικό Συνέδριο Ελλάδας

Νόμιμοι, απολύτως εύλογοι και ανάλογοι του αντικειμένου της σύμβασης, κρίθηκαν όλοι οι όροι και τα κριτήρια επιλογής αναδόχου της διακήρυξης “Προμήθειας φωτιστικών LED” του Δήμου Λαυρεωτικής από το Ανώτατο Δικαστήριο της Χώρας.

Το αρμόδιο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με την 282/2021 Απόφαση του, έκρινε ότι ορθώς ετέθησαν από την Αναθέτουσα (όπως και σε πλειάδα άλλων ιδίου αντικειμένου παρόμοιων διαγωνισμών) οι όροι της διακήρυξης, οι οποίοι διασφαλίζουν αφ’ ενός το δημόσιο συμφέρον και αφ’ ετέρου την ορθή εκτέλεση συμβάσεων ενός τόσο ειδικού αντικειμένου, από αξιόπιστους προμηθευτές, οι οποίοι καλούνται να αποδείξουν ότι διαθέτουν την ικανότητα να παρέχουν υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές αναμένονται εξελίξεις!

Πηγή: e-evros


Μετάβαση στην Πηγή
Author: XanthiNea.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τσίπρας: Το νέο ΕΣΥ είναι η μεγάλη πρόκληση για τους προοδευτικούς ανθρώπους της χώρας

EIDISIS24

Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Κούγια

diogenis_kavala

Άρης: Επιστρέφει στα πλέι οφ ο Ματίγια

diogenis_kavala

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Δέχομαι Εξοδος