ΕΙΔΗΣΕΙΣ 24 – ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ
Image default
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πότε πληρώνεται η αποζημίωση ειδικού σκοπού στους ναυτικούς

Πότε πληρώνεται η αποζημίωση ειδικού σκοπού στους ναυτικούς

Εντός του πρώτου δεκαημέρου του Μαρτίου θα πιστωθούν στους ναυτικούς τα οφειλόμενα ποσά που αντιστοιχούν στην αποζημίωση ειδικού σκοπού για το τελευταίο τρίμηνο του 2020.

Ειδικότερα σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας Ιωάννη Πλακιωτάκη εκδόθηκε η απόφαση για τον καθορισμό της έκτακτης επιχορήγησης οικονομικού έτους 2021 του Οίκου Ναύτου, για τη χορήγηση αποζημίωσης ειδικού σκοπού μηνών Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2020 στους δικαιούχους ναυτικούς.

Ειδικότερα καθορίζεται η έκτακτη επιχορήγηση του Οίκου Ναύτου για το έτος 2021, στο ποσό του 1.333.900,00€ προκειμένου να χορηγηθεί αποζημίωση ειδικού σκοπού μηνών Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2020 σε δικαιούχους ναυτικούς.

Η ανωτέρω δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του λογαριασμού 2310510001 «Επιχορηγήσεις σε Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης (ΟΚΑ) για παροχές έκτακτου χαρακτήρα», ειδικού φορέα 1041-502 ΑΛΣ-ΕΛΑΚΤ του τακτικού προϋπολογισμού ΥΝΑΝΠ έτους 2021.

Ο Οίκος Ναύτου θα μεριμνήσει για την επιστροφή τυχόν αδιάθετων υπολοίπων της εν λόγω επιχορήγησης στον λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου στην Τράπεζα της Ελλάδος με τίτλο «Αδιάθετα υπόλοιπα της έκτακτης επιχορήγησης του Οίκου Ναύτου.

Η εξόφληση της επιχορήγησης δεν υπόκειται σε έλεγχο ασφαλιστικής ενημερότητας, σε τέλη χαρτοσήμου και σε οποιαδήποτε κράτηση.

Η επιχορήγηση δεν δύναται να κατασχεθεί εις χείρας του Δημοσίου ή τρίτων, ούτε συμψηφίζεται με οποιαδήποτε οφειλή.


Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Σχετικές αναρτήσεις

Άγριες Μέλισσες (25/2): Ο Αλέξης πετάει την Πηνελόπη έξω από το σπίτι

EIDISIS24

Πως το εμβόλιο επηρεάζει τη μαστογραφία, πότε πρέπει να γίνεται

EIDISIS24

Νέα Υόρκη: Εξαπλώνεται νέα μετάλλαξη του κορονοϊού, το κοινό σημείο με άλλες παραλλαγές

EIDISIS24

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Δέχομαι Εξοδος