ΕΙΔΗΣΕΙΣ 24 – ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ
Image default
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προσλήψεις υπαλλήλων στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω

Προσλήψεις υπαλλήλων στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω

Κατεπείγουσα κατά το άρθρο 20 του ν. 2190/94 πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού covid -19 και την ανάγκη περιορισμού της διάδοσής του σε υπηρεσίες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω, που εδρεύει στην Κω του Νομού Δωδεκανήσου

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, με ηλεκτρονικό τρόπο στο email: [email protected]

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Όλα τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μαζί με την αίτηση. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ ή ΥΕ.

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Η γνώση Η/Υ αποδεικνύεται σύμφωνα με το επισυναπτόμενο παράρτημα .

Η πρόσληψη του προσωπικού αυτού εξαιρείται των περιορισμών του άρθρου 5 του π.δ.164/2004(Α’134), αποκλειόμενης σε κάθε περίπτωση της μετατροπής της σύμβασής τους σε σχέση εργασίας αορίστου χρόνου.

Το εμπρόθεσμο των ηλεκτρονικών αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία και ώρα που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων, στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση. Σελίδα 6 από 6 Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από Τρίτη 24-02-2021 και ώρα 10:00 π.μ.έως και Πέμπτη 26-02-2021 και ώρα 10:00 π.μ.

Δείτε εδώ περισσότερα


Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Σχετικές αναρτήσεις

Άγριες μέλισσες: Σκάει… βόμβα μεγατόνων για Βόσκαρη – Απίστευτες αποκαλύψεις

EIDISIS24

«Η Εξάπλωση του Χριστιανισμού» από τη Διαδικτυακή Πλατφόρμα Rembrandt and the Cat

diogenis_kavala

Προσωρινές συντάξεις: Πώς, πού, πότε θα γίνουν οι αιτήσεις – Ποιοι εξαιρούνται (video)

diogenis_kavala

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Δέχομαι Εξοδος