ΕΙΔΗΣΕΙΣ 24 – ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ
Image default
ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα: «Λαϊκός Πολιτισμός και η Πανδημία. Η επόμενη μέρα»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σαρακατσαναίων Συλλόγων (Π.Ο.Σ.Σ) σε συνεργασία με τη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) ΤΟΥ Α.Π.Θ  και την Ένωση Αγραφιώτικων Χωριών, οργανώνουν μια επίκαιρη και ουσιαστική ημερίδα- συζήτηση για την επίδραση της πανδημίας στη λειτουργία και το μέλλον των Πολιτιστικών Συλλόγων.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 27/02/2021 από τις 19.30μ.μ – 21.30μ.μ διαδικτυακά στη πλατφόρμα Zoom διεύθυνση:

https:// authgr.zoom.us/j/9342118448

Meeting ID:9342118448

Το θέμα της Διαδικτυακής ημερίδας είναι: «Λαϊκός πολιτισμός και πανδημία η επόμενη ημέρα» και θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα μιας εκτεταμένης έρευνας που διεξάγεται από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης και ειδικότερα από την Υ/νη της ειδικότητας Ελληνικών παραδοσιακών χορών καθηγήτρια κ. Στέλλα Δούκα και τους καθηγητές της ΣΕΦΑΑ με συναφή γνωστικά αντικείμενα.

Τοποθετήσεις επί του θέματος:

  • Γεώργιος Λυκεσάς, Αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού-Θεσσαλονίκη, Α.Π.Θ με γνωστικό αντικείμενο «Διδακτική των Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών».
  • Ειρήνη Αργυριάδου, Επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού – Σέρρες, ΑΠΘ. Με γνωστικό αντικείμενο «Ελληνικός Παραδοσιακός Χορός».
  • Κωσταντίνος Ιωαννίδης, Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος CIOFF (International Council of Organizations of Folklore Festivals and Folk Arts).

Επίσης θα τοποθετηθούν και θα ακουστούν οι πρόεδροι των  συλλόγων και  οι  χοροδιδάσκαλοι αυτών.

Για περισσότερες πληροφορίες στο site   www.e-sarakatsanos.gr

 

The post Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα: «Λαϊκός Πολιτισμός και η Πανδημία. Η επόμενη μέρα» appeared first on GRTimes.gr.

Σχετικές αναρτήσεις

Εξαδάκτυλος: Θα κάνουμε ένα κανονικό Πάσχα

diogenis_kavala

Κέρκυρα: Γεννήθηκε υγιέστατο βρέφος από μητέρα με κορωνοϊό

diogenis_kavala

Γερμανία: Αldi και Lidl ξεπούλησαν τα rapid tests

diogenis_kavala

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Δέχομαι Εξοδος