ΕΙΔΗΣΕΙΣ 24 – ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΕΠ: Ευκαιρίες εργασίας σε αστυνομία και ΟΠΕΚΕΠΕ με 2 προκηρύξεις

ΑΣΕΠ: Ευκαιρίες εργασίας σε αστυνομία και ΟΠΕΚΕΠΕ με 2 προκηρύξεις
Αιτήσεις τώρα για προσλήψεις σε ΟΠΕΚΕΠΕ και αστυνομία – Δείτε τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Τρέχουν οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για 75 νέες θέσεις εργασίας σε ΟΠΕΚΕΠΕ και αστυνομία – Δείτε όλα οσα πρέπει να γνωρίζετε για να κάνετε την αίτηση σας.

50 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στον ΟΠΕΚΕΠΕ με ΑΣΕΠ

Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) ανακοινώνει την πρόσληψη 50 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Οι υποψήφιοι που έχουν καταθέσει ήδη αίτηση για πρόσληψη στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και μετά την 10/2/2021, ημερομηνία ανάρτησης της ΣΟΧ1/2021 στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ότι οι υποβληθείσες αιτήσεις θα ληφθούν υπόψιν και ως εκ τούτου δεν απαιτείται να την υποβάλλουν εκ νέου.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Δικαιολογητικά συμμετοχής των ανωτέρω για τα οποία προβλέπεται συγκεκριμένη ημερομηνία έκδοσης από το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «02.12.2019» (π.χ. βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ) θα πρέπει να υποβληθούν συμπληρωματικά μέχρι τη Δευτέρα 1/3/2021, ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, και αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.

Καταληκτική ημερομηνία:
Δευτέρα, Μάρτιος 1, 2021

Η προκηρυξη εδω

ΑΣΕΠ: 25 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στην Ελληνική Αστυνομία

Η Ελληνική Αστυνομία ανακοινώνει την πρόσληψη 25 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 19/02/20221-01/03/2021

Προκήρυξη


Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμητρα Λιάνη: «Ο Ανδρέας θα βύθιζε το Τσεσμέ»!

EIDISIS24

Σεισμός – προσοχή: Μην καταναλώνετε νερό στην Λάρισα – Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΛ

EIDISIS24

Πέτσας : Μην τρολάρουμε τα μέτρα, ας τα τηρήσουμε

diogenis_kavala

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Δέχομαι Εξοδος