ΕΙΔΗΣΕΙΣ 24 – ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ
Image default
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θέσεις εργασίας στην Κω

Θέσεις εργασίας στην Κω

Κατεπείγουσα πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ένδεκα (11) ατόμων για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού covid -19 και την ανάγκη περιορισμού της διάδοσής του σε υπηρεσίες της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Κω, που εδρεύει στην Κω του Νομού Δωδεκανήσου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, με ηλεκτρονικό τρόπο στο email: [email protected] Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Όλα τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μαζί με την αίτηση. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού ΠΕ, ΤΕ ή ΥΕ.

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η γνώση Η/Υ αποδεικνύεται σύμφωνα με το επισυναπτόμενο παράρτημα .

Η πρόσληψη του προσωπικού αυτού εξαιρείται των περιορισμών του άρθρου 5 του π.δ.164/2004(Α’134), αποκλειόμενης σε κάθε περίπτωση της μετατροπής της σύμβασής τους σε σχέση εργασίας αορίστου χρόνου. Το εμπρόθεσμο των ηλεκτρονικών αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία και ώρα που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων, στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση ή στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας μας www.deyakos.gr

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από Δευτέρα 22/02/2021 έως και Τετάρτη 24/02/2021 με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας (δηλαδή στις 12:00 μ.μ.).

Δείτε εδώ περισσότερα


Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Σχετικές αναρτήσεις

Άγριες Μέλισσες: Με Αυτόν Τον Τρόπο Πεθαίνει Ο Θέμελης

EIDISIS24

Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Ποιοι ανώτατοι αξιωματικοί διατηρούνται, ποιοι αποστρατεύονται

diogenis_kavala

Ξεκινάει η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης με νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου

diogenis_kavala

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε Δέχομαι Εξοδος